На Яворівщині відкрили ще один спортивний майданчик

Новини 31 Серпня, 2020 180
На Миколаївщині відкрили два спортивні майданчики

Загальна вартість будівництва майданчика –  1 млн 72 тисячі гривень, з яких 700 тисяч передбачено з обласного бюджету

У селі Карачинів на Яворівщині офіційно відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям. З нагоди відкриття у селі провели дитячий турнір з мініфутболу. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА, пише Четверта студія.

«Вже сьогодні цей спортивний простір став магнітом не лише для мешканців Карачинова, а й для молоді з навколишніх сіл. Цей майданчик не тільки сприятиме здоровому розвитку дітей та молоді села, а й стане поштовхом для яскравішої змагальної діяльності на рівні громади, району і в перспективі навіть області. Віримо, що тут завжди пануватиме добра спортивна атмосфера, а для когось цей майданчик стане першим кроком у великий спорт», – зазначив під час відкриття заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Андрій Тур.

Майданчик облаштували у межах реалізації Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини. Ще один об’єкт, який з’явиться у межах цієї програми на Яворівщині, майданчик у селищі міського типу Шкло.

Загальна вартість будівництва майданчика –  1 млн 72 тисячі гривень, з яких 700 тисяч передбачено з обласного бюджету. Слід зауважити, що деякі роботи, зокрема щодо благоустрою території, громада виконувала самотужки.

Нагадаємо, усього у межах реалізації цієї програми цьогоріч на Львівщині облаштують 18 спортивних майданчиків.

Коментарі

Позначки: , ,