На Яворівщині освітянам нарешті виплатили кошти по догляду за дітьми

Новини 11 Травня, 2021 95

Фото: Ігор Самардак

30 грудня 2020 року Яворівська районна державна адміністрація видала розпорядження про ліквідацію відділу освіти Яворівської РДА.

Про це ІВ “Четверта студія” у коментарі повідомив керівник фракції “Європейська Солідарність” у Яворівській районній раді Ігор Самардак.

За його словами, через ліквідацію структури, станом на 28 квітня 2021 року, шістнадцятьом працівникам, які перебували у відпустці по догляду за дитиною не нараховано та не оплачено вихідну допомогу в сумі 66 994,7 гривень.

“Наша фракція надіслала звернення до голови Яворівської районної ради Миколи Романюка та голови Яворівської РДА Ярослава Коминського із проханням виділити кошти на погашення заборгованості. У відповіді на запит очільник району (Ярослав Коминський, – Ред.) повідомив, що Головне управління держпраці Львівщини провело перевірку щодо невиплати допомоги та постановили виділити кошти на погашення заборгованості працівникам”, – повідомив Самардак.

Він також розповів, що “ми повинні дослухатись до проблем мешканців Яворівського району та намагатись їх швидко вирішити”.

“Завдяки порозумінню, кошти освітянам виплатять. Дякую обом головам за злагоджену співпрацю”, – наголосив Ігор Самардак.

Христина Духнич спеціально для ІВ “Четверта студія

Коментарі

Позначки: , ,