На вихідні на “Арені Львів” планують вакцинувати понад 2000 людей

Новини 06 Червня, 2021 58

Фото: ФБ/UNICEF Ukraine

На вихідні, 5 та 6 червня, у центрі вакцинації на “Арені Львів” планують вакцинувати щонайменше 2000 людей.

Про це Суспільному повідомив регіональний координатор з питань вакцинації проти коронавірусної інфекції у Львівській області Олег Когут, пише Четверта студія.

Впродовж тижня команда обдзвонила майже 2 тисячі людей.

“Ми збільшили кількість вакцинальних бригад до 4. Обдзвонили максимальну кількість людей з додатку “Дія” і запросили їх на вакцинацію. Вакцину бригади отримали і завтра ми продовжимо роботу з вакцинації населення. Орієнтовно ми плануємо зробити від 2000 до 2500 тисяч щеплень”, — каже Олег Когут.

У пріоритеті в черзі на вакцинацію перебувають люди, віком від 60 років. Проте зробити щеплення зможуть і охочі молодшого віку, які записались до листа очікування порталу “Дія”.

“Ті люди, які зареєструвалися в “Дії”, але їм не телефонували також можуть прийти. Відмовляти людям у вакцинації ми не будемо. Фізично досить складно всіх обдзвонити. Ми здебільшого орієнтувались на людей, які задекларували себе як старші за 60 років, адже вони важче переносять хворобу і мають хронічні захворювання”, — каже регіональний координатор з питань вакцинації.

Для того, щоб уникнути черг, кожному запрошеному на вакцинацію заздалегідь повідомили про час щеплення. Тих людей, які прийшли на щеплення без запису, вакцинуватимуть у вільний час між записами з 15:00 до 19:00.

Як і минулого тижня, на вихідні працюватиме громадський транспорт, який безкоштовно довозитиме людей на “Арену Львів” з центру міста.

Коментарі

Позначки: ,