На виборах мера Борисполя переміг кандидат від «Європейської Солідарності» (ФОТО)

Новини 18 Січня, 2021 330

Фото: ФБ/Петро Порошенко

Володимир Борисенко випередив владного кандидата на понад півтори тисячі голосів, – Порошенко

Голова партії “Європейська солідарність”, п’ятий президент України Петро Порошенко заявив, що на виборах міського голови Борисполя переміг кандидат від їхньої політичної сили Володимир Борисенко.

Як пише «Четверта студія», про це Петро Порошенко написав на своїй сторінці у ФБ.

«Вітаю з переконливою перемогою кандидата від «Європейської Солідарності» Володимира Борисенка на виборах міського голови у Борисполі! Коли слуги об’єднуються з ОПЗЖ, борючись проти представника ЄС, результат очікуваний. Володимир Борисенко випередив владного кандидата на понад півтори тисячі голосів. Щиро вдячний всім виборцям за високий рівень підтримки команди «Європейської Солідарності». Дякую за те, що зробили свідомий вибір на користь кращого кандидата! Вірю, що Володимир зробить Бориспіль комфортним містом європейського рівня”, – зазначив Петро Порошенко.

Вітаю з переконливою перемогою кандидата від «Європейської Солідарності» Володимира Борисенка на виборах міського голови…

Опубликовано Петро Порошенко Воскресенье, 17 января 2021 г.

 

Як повідомлялося, у неділю, 17 січня, у Броварах, Борисполі та Новгороді-Сіверському проходили повторні вибори міських голів. Повторне голосування у Борисполі було призначено через смерть чинного міського голови Анатолія Федорчука, який помер невдовзі після перемоги на виборах. За даними руху «Чесно», станом на 20:00 у Борисполі явка виборців склала 30,15%.

Коментарі

Позначки: , , , , ,