На вулицях Львова гасають п‘яні велосипедисти (ВІДЕО)

Новини 05 Квітня, 2019 288

Ілюстрація з відкритих джерел

У Львові працівники Патрульної поліції 5 квітня виявили двох порушників ПДР на велосипедах, один з яких перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, патрульні  оштрафували двох велосипедистів-порушників, один з них ще й був нетверезий.

«Патрульні виявили двох велосипедистів, які порушили два правила дорожнього руху. Один із порушників ледь не потрапив під колеса автомобіля на вулиці Пасічній, а все через його нетверезий стан. Патрульні, які стали свідками інциденту, заледве розгледіли порушника. Жодного освітлювального приладу чи світловідбиваючого елементу на ньому не було. Чоловік, який був п’яний і ледве не впав під автівку, отримав постанову за ч.3 ст.127 КУпАП за керування велосипедом в нетверезому стані порушуючи правила дорожнього руху. Штраф – 136 гривень. Ще одного порушника побачили патрульні на Сихівському мості завдяки світлу від фар автомобіля, який виїжджав на шляхопровід. Темний одяг, жодного світлового елементу.  Чоловікові провели лекцію про безпеку на дорозі та винесли постанову за ч.2 ст.127 КУпАП порушення правил дорожнього руху. Штраф 85 гривень», – зазначається у повідомленні.

Ви їх бачите? Патрульні вночі оштрафували двох велосипедистів порушників, один з них ще й нетверезийЦієї ночі патрульні виявили двох велосипедистів, які порушили два правила дорожнього руху:❗6.2 ПДР: Велосипедист має право керувати велосипедом, який обладнаний звуковим сигналом та світлоповертачами: спереду — білого кольору, по боках — оранжевого, позаду — червоного.Для руху в темну пору доби і в умовах недостатньої видимості на велосипеді повинен бути встановлений та увімкнений ліхтар (фара).❗ 6.6«а» ПДР:Велосипедисту забороняється:а) керувати велосипедом в темну пору доби і в умовах недостатньої видимості — з вимкненим ліхтарем (фарою) чи без світлоповертачів;Один із порушників ледь не потрапив під колеса автомобіля на вулиці Пасічній, а все через його нетверезий стан. Патрульні, які стали свідками інциденту, заледве розгледіли порушника. Жодного освітлювального приладу чи світловідбиваючого елементу на ньому не було. Чоловік, який був п'яний і ледве не впав під автівку, отримав постанову за ч.3 ст.127 КУпАП за керування велосипедом в нетверезому стані порушуючи правила дорожнього руху. Штраф – 136 гривень.Ще одного порушника побачили патрульні на Сихівському мості завдяки світлу від фар автомобіля, який виїжджав на шляхопровід. Темний одяг, жодного світлового елементу. Чоловікові провели лекцію про безпеку на дорозі та винесли постанову за ч.2 ст.127 КУпАП порушення правил дорожнього руху. Штраф 85 гривень.Шановні велосипедисти, не забувайте, що є повноцінними учасниками руху, тому неухильно дотримуйтеся правил на дорозі!#lvivpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Львівської області Пʼятниця, 5 квітня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , , ,