На вулиці Моршинській у Львові потрібно відновити дитячий і спортивний майданчики

Новини 13 Вересня, 2020 300

Фото: ФБ/Олег Синютка

У Львові на вулиці Моршинській треба відновити дитячий і спортивний майданчики.

Як пише “Четверта студія”, про це написав на своїй сторінці у ФБ народний депутат України від “Європейської Солідарності” Олег Синютка.

“На вулиці Моршинській треба відновити дитячий і спортивний майданчики. Дивує, що досі це не зроблено, адже вулиця наближена до центру міста, а не периферія. Люди у Франківському районі Львова сподіваються на відкриття нових дитсадків”, – зазначив Олег Синютка.

Він також відмітив, що “міський голова мусить розмовляти з людьми, систематично приїздити на зустрічі з мешканцями. Бо інакше він не розумітиме реального стану речей”.

“Пригадуєте, скільки вже написано про ремонт вулиці Степана Бандери? Так от, підіть до людей і вони розкажуть, що жодних ремонтів не відчули і не бачили. Міський голова мусить розмовляти з людьми, систематично приїздити на зустрічі з мешканцями. Бо інакше він не розумітиме реального стану речей. А мені не зрозуміло, чому їх не будують. Адже за чотири роки моєї роботи головою ЛОДА ми з командою у Львівській області збудували 14 нових дитсадків і 23 школи. Мені добре відомо, що будівництво дитсадка з нуля, від проекту до здачі будівлі, триває два роки. Отже, на нові садочки у Львові можна сподіватися лише у 2022 році. Якщо міська влада нічого не робить, то нехай відповідає перед людьми, а не дурить пустими обіцянками”, – зазначається у дописі Олега Синютки.

Коментарі

Позначки: , , , , ,