На Волині жінка відлупцювала трьох офіцерів поліції, які прийшли до неї з обшуком

Новини 01 Листопада, 2023 1 325

Вона є уродженкою Ратного, не одружена, не працює, має задовільний майновий стан та достатньо міцні соціальні зв’язки, не судима

На Волині троє працівників поліції, які приїхали проводити слідчі дії у помешканні жительки Ратного, отримали тілесні ушкодження.

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду, інформує «Ковель медіа».

Інцидент стався 27 жовтня, близько 8:00 у селище Ратне Ковельського району. Під час обшуку господарка оселі вчинила активний опір працівникам відділення №2 Ковельського райуправління поліції. Тілесні ушкодження отримали старший лейтенант, капітан та підполковник поліції.

Агресивну нападницю правоохоронцям вдалося вгамувати. Її затримали та відкрили проти неї кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

«Підозрювана виявила високий ступінь неконтрольованої агресії до потерпілих, в тому числі пов’язаної з застосуванням фізичного насильства. Серед потерпілих є жінка і ця обставина не стримала агресію підозрюваної. Існує достатньо великий ризик того, що підозрювана не втримається від спокуси продовжити неправомірні дії щодо потерпілих, зокрема, чинити на них тиск, спрямований на спотворення обставин події. Те саме стосується і свідків події. Потрібен час для того, щоб підозрювана усвідомила неправомірність своєї поведінки, шкоду, яку вона наносить своєю поведінкою, в тому числі сама собі. Підозрювана в умовах, які зараз є в країні, має змогу переховуватися від слідства і суду, в тому числі за кордоном», – зазначив на судовому засіданні слідчий поліції.

Ковельський міськрайонний суд застосував до підозрюваної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до 26 грудня 2023 року включно. Їй заборонено залишати житло з 22:00 до 06:00, крім випадків, коли її відсутність у місці проживання пов’язана з повітряними тривогами, необхідністю звернення за медичною допомогою. Суд зобов’язав її здати закордонний паспорт.

Жінку звільнили з-під варти в залі суду. Відомо, що вона є уродженкою Ратного, не одружена, не працює, має задовільний майновий стан та достатньо міцні соціальні зв’язки, не судима.

У зв’язку з чим правоохоронці проводила у її помешканні обшук – в ухвалі суду не говориться.

Коментарі

Позначки: , ,