На Волині жінка підпалила траву і втратила свідомість (ВІДЕО)

Новини 13 Квітня, 2021 1 443

На жінку не стали складати протокол за підпал сухої рослинності, обмежилися попередженням

На Волині літня жителька Камінь-Каширської громади знепритомніла під час спалювання сухої трави у себе на подвір’ї, – про це Суспільному розповів речник УДСНС Волині Володимир Нестеров, пише Четверта студія.

З місця пожежі пенсіонерку забрала карета швидкої допомоги.

Пожежа трапилася у селі Краснилівка Бузаківського старостинського округу. Вогонь рятувальники помітили під час рейду для запобігання спалювання сухої рослинності.

Спершу жінці зробили зауваження за підпал сухої трави. Разом з пенсіонеркою почали гасити пожежу. Їй стало зле після ліквідації пожежі. Жінка втратила свідомість.

Рятувальники надали їй першу допомогу і викликали карету швидкої допомоги. Зі слів Володимира Нестерова, на жінку не стали складати протокол за підпал сухої рослинності, обмежилися попередженням.

Нагадаємо, 18 березня президент підписав закон, який передбачає збільшення штрафів за випалювання сухої рослинності. сума грошового покарання становитиме від 3 060 до 6 120 гривень, а для посадових осіб — від 15 300 до 21 420 гривень. За ті самі дії, вчинені в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду, доведеться заплатити від 6 120 до 12 240 гривень.

Коментарі

Позначки: , ,