На Волині 50-кілометрову чергу з фур перед Ягодином цілодобово патрулюють поліцейські

Новини 07 Вересня, 2022 62

Фото: "Волинські Новини"

Два екіпажі патрульної поліції постійно здійснюють патрулювання на автодорозі Ковель-Ягодин, де на під’їзді до пункту пропуску вишикувалась багатокілометрова черга з вантажівок.

Про це повідомляє Патрульна поліція Волині, пише Четверта студія.

“Черга з транспортних засобів, яка протяглася трасою М-07 (Київ – Ковель – Ягодин) – під цілодобовим наглядом поліцейських. Через черги на пункті пропуску Ягодин, два екіпажі патрульної поліції постійно здійснюють патрулювання на автодорозі та забезпечують громадський порядок. Також охоронці правопорядку здійснюють роботу з метою недопущення конфліктних ситуацій на цій ділянці дороги”, – повідомляє Патрульна поліція Волині.

Патрулювання здійснюється у співпраці з прикордонниками та поліцейськими Любомльського відділу поліції. Усіх, хто перебуває на цій ділянці дороги патрульні просять дотримуватися правил дорожнього руху та порядку.

Утім, у коментарях на сторінці Патрульної поліції Волині у фейсбук користувачі стверджують, що поліцейські дозволяють окремим транспортним засобам під’їжджати до пункту пропуску поза чергою, пише Еспресо.

Коментарі

Позначки: ,