На вокзалі у Києві плитка впала на голову пасажиру (ВІДЕО)

Новини 22 Листопада, 2019 308

На вокзалі плитка розбила чоловікові голову (Колаж РБК-Україна)

Місце огородили, а кров швиденько намагалися витерти працівниці вокзалу

 На центральному залізничному вокзалі у Києві чоловіку розбило голову плиткою, яка впала на нього, коли він очікував потяг.

Як пише «Четверта студія» про це повідомлється на сторінці «Київ оперативний» у ФБ.

«На Центральному залізничному вокзалі Києва відпала плитка. Все б нічого, але впала вона на чоловіка, який очікував на потяг. Чоловіку розбило голову. Місце огородили, а кров швиденько намагалися витерти працівниці вокзалу»,- повідомляється на сторінці «Київ оперативний» у ФБ.

Відео з місця події оприлюднили увечері 21 листопада. Наразі немає інформації про вік і місце проживання постраждалого, а також про його стан.

На Центральному залізничному вокзалі Києва відпала плитка. Все б нічого, але впала вона на чоловіка, який очікував на потяг. Чоловіку розбило голову. Місце огородили, а кров швиденько намагалися витерти працівниці вокзалу.

Опубліковано Киев Оперативный Четвер, 21 листопада 2019 р.

Як повідомлялося, у центрі Львова на голову перехожої впала цегла. Інцидент трапився по вулиці Федорова. Комунальники кажуть, що будинок не є аварійним, оскільки обстежили його і не виявили місця, звідки вона могла би впасти. 16-річну потерпілу госпіталізували, лікарі діагностували у неї струс мозку, забійну рану чола та закриту черепно-мозкову травму.

Архівне відео/Правда ТУТ

Коментарі

Позначки: , , ,