На Вінниччині підтвердили перший випадок Covid-19

Новини 25 Березня, 2020 148
коронавірус

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Вінниччині лабораторно підтверджено перший випадок коронавірусної інфекції – у жительки Вінниці, яка спілкувалася з особою, що повернулася з-за кордону.

Про підтверджений випадок заявив на брифінгу голова Вінницької ОДА Вячеслав Скальський, пише “Четверта студія” з посиланням на Укрінформ.

«Станом на 14.00 годин 25 березня на території Вінницької області зареєстровано 27 підозрілих випадків щодо захворювання на коронавірусну інфекцію. 23 випадки лабораторно не підтверджені. На жаль, в одному випадку діагноз підтверджено лабораторно», – зазначив очільник області.

Як повідомив завідувач відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України Степан Томин, інфікування коронавірусом підтверджене у мешканки Вінниці середнього віку, яка спілкувалась із особою, що повернулася з Польщі. Жінка звернулася до лікарні зі скаргою на погане самопочуття.

Зразки матеріалів від трьох захворілих досліджуються методом полімеразної ланцюгової реакції у вірусологічній лабораторії ДУ «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України».

Коментарі

Позначки: , ,