На Великдень Львівщину підтопило, а трасу з Тернополя до Львова засипало снігом (ВІДЕО)

Новини 29 Квітня, 2019 501

У райцентрі Золочів та селищі Поморяни Золочівського району на Великдень 28 квітня, сильні опади призвели до підтоплення вулиць.

Як повідомляє «Золочів. нет», у центрі міста Золочів підтопило вул. Лермонтова, у воді «по вуха» опинилися легкові автомобілі. А в селищі Поморяни після дощу «під воду пішли» пасовище та дитячий майданчик.

«Вже багаторічний “традиційний” сезон потопу по-золочівськи цього року так би мовити “відкрито” на Великдень. 28 квітня, після грози у Золочеві затопило вулицю Лермонтова (біля податкової та міської ради). Водіям радимо в період дощу оминати дану вулицю, а також не залишати там автомобілів.

Після публікації про “традиційний” потоп по-золочівськи нам надіслали відео із потопом по-поморянськи. 28 квітня,  після грози у селищі Поморяни Золочівського району, затопило “Зарудку”. У воді пасовище, дитячий майданчик…», – зазначається у повідомленні.

Фото: “Золочів. нет”

Також, за інформацією видання, 28 квітня  у Золочівському районі пройшла гроза, місцями випав град. Як  повідомляють очевидці, у селі Богутин (Поморянської селищної ради) вийшла з берегів річка Махнівка і автомобіль, всередині якого був водій, віднесло паводком у річку. Люди викликали рятувальників, які допомогли витягнути чоловіка”.

Відео: “Золочів. нет”.

Як повідомив на сторінці «Варта-1» у Facebook Ігор Зінкевич, 28 квітня  о 20:00 на трасі Тернопіль – Львів у селі Озерна Тернопільської області випав сніг і град.

Фото: “”Варта-1″/ФБ

На Львівщині сильний дощ 28 квітня ввечері затопив Трускавець. Про це повідомляє Depo.Львів. Як зазначається, центр курортного міста перетворився на річку через те, що каналізація не справляється з такою кількістю опадів. Туристи з одної з частин Трускавця не можуть потрапити в іншу, де знаходиться бювет.

Фото: Depo.Львів

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 28 квітня на частині території Золочівського району пройшов значний зливовий дощ та випав град. За попередньою інформацією, внаслідок раптового погіршення погодніх умов у с. Богутин відбулося підтоплення 1 житлового будинку та 2-х присадибних ділянок з їх подальшим замуленням, у сел. Поморяни було підтоплено 1 присадибну ділянку з її подальшим замуленням.

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,