На україно-польському кордоні спіймали чоловіка із запчастинами до бронетехніки

Новини 23 Листопада, 2017 41

Ілюстративне фото

Інцидент виник 23 листопада на пункті пропуску «Краковець»

Львівські прикордонники затримали громадянина Польщі, який намагався нелегально вивезти з України запчастини до бронетехніки. Як повідомила ввечері 23 листопада прес-служба Мостиського прикордонного загону, йдеться про складові підвіски та прилади денного спостереження для бронетехніки.

«Водій мікроавтобуса «Сітроен» їхав по смузі руху «червоний коридор». Під час оформлення він задекларував, що перевозить запчастини до тракторної техніки. Однак у прикордонників виникли сумніви щодо відповідності вантажу, тому вони ініціювали проведення поглибленого огляду автомобіля. У ході огляду виявилося, що громадянин сусідньої країни перевозить складові частини підвіски гусеничної техніки, а також 85 штук перископічних приладів денного спостереження до бронетехніки типу ТНПО-170А», – йдеться у повідомленні прикордонників.

Там також уточнюють, що 38-річний громадянин Польщі не мав необхідних дозволів на вивезення таких товарів. Задля проведення подальшої експертної оцінки прикордонники вилучили товари.

Коментарі

Позначки: ,