На Турківщині триває чемпіонат України з лижних перегонів серед спортсменів з вадами слуху

Новини 22 Січня, 2019 144

Фото: "Бойківська правда"

20 січня на території Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України (Турківський район Львівської області) відбулось урочисте відкриття чемпіонату України з лижних перегонів серед спортсменів з вадами слуху. Чемпіонат триватиме до 23 січня.

Про це повідомляє «Бойківська правда».

Учасниками чемпіонату є понад 30 спортсменів із 6 регіональних центрів «Інваспорт» та міського центру з Києва. Зокрема, серед областей, які представлені: Львівська, Волинська, Київська, Сумська, Тернопільська та Чернігівська.

Начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Роман Хім’як та заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк нагородили спортсменів, які змагалися у гонці класичним стилем.

Зазначимо, організатором чемпіонату України з лижних перегонів серед спортсменів з вадами слуху виступив Український центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». Суддівство здійснює – суддя Національної категорії Володимир Сторожок.

За результатами змагань визначать спортсменів до Національної збірної команди України, які розпочнуть підготовку до цьогорічних Дефлімпійських ігор в Італії.

 

Коментарі

Позначки: ,