На Турківщині 39-річний чоловік вбив батька

Новини 05 Листопада, 2020 1 860

Фото: НПУ

Мотиви звірячої розправи над власним батьком, наразі не відомі

На Турківщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства свого батька. За скоєне 39-річному мешканцю Турківського району загрожує покарання – до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Як пише «Четверта студія» у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомили, що 4 листопада близько 6.30 до Турківського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району у власному будинку виявлено тіло 69-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, оперативники карного розшуку, слідчі, експерти-криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до вбивства причетний 39-річний син загиблого, який мешкав разом з батьком.

За фактом слідчі Турківського відділення поліції, за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1. ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

На Турківщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства свого батька

За скоєне 39-річному мешканцю…

Опубликовано Поліція Львівської області Четверг, 5 ноября 2020 г.

 

 

 

Коментарі

Позначки: , ,