На трасі з Польщею п’яний водій вчинив ДТП

Новини 21 Травня, 2024 34

Нетверезому водію, що спричинив ДТП на автодорозі «Львів-Шегині», обрано запобіжний захід

За процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури повідомлено про підозру 34-річному львів’янину. Йому інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння (ч. 1 ст. 286-1 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

За даними слідства, в серпні 2023 року на автодорозі «Львів-Шегині» нетверезий водій BMW X6, перевищуючи швидкість та не дотримуючись безпечної дистанції, зіткнувся із попутним авто BMW 318D, за кермом якого перебував мешканець Львова.

Внаслідок зіткнення авто потерпілого викинуло за межі проїзної частини. Його керманич отримав різної тяжкості тілесні ушкодження, в тому числі перелом поперечного відростка хребта, що спричинило тривалий розлад здоров’я.

За клопотанням прокурора фігуранту обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: ,