На трасі Львів – Ужгород селяни другий день блокують рух: водії невдоволені протестами (ВІДЕО, ФОТО)

Новини 18 Червня, 2020 1 140

Фото: Олександр Лабецький/ФБ

Дорога Львів-Самбір-Ужгород в Стрілках знову перекрита людьми

Дорога Львів-Самбір-Ужгород в Стрілках знову нині, 18 червня,  перекрита людьми.

Як пише “Четверта студія” про це  на сторінці спільноти “Турківські новини” пише Олександр Лабецький.

Коментарі щодо тої ситуації, які прийшли мені на думку, поки вчора і сьогодні чекав в черзі: 1. Окрім незручностей для жителів Турківщини, які не можуть проїхати більше нікому нема до того діла; 2. Більший ефект дасть якщо люди будуть протестувати в Львові чи Києві – створите затори для чиновників.
Якщо можна не включайте музику з колонок, або хоча б тихіше, все-таки Петрівка…“, – зазначив у своєму длписі до світлин з місця події Олександр Лабецький.

Товариство!Сьогодні ми провели перший день мирної акції з перекриттям траси у Стрілках. Майже 9 місяців тому ми проводили подібну акцію і тоді результатом наших протестів стало розроблення ПКД. Станом на зараз дорожня документація доходить до завершення, але цього недостатньо, бо мали вже розпочати капітальний ремонт. Цього не сталося не лише через департамент дорожнього господарства і Львівську ОДА, але й зі зволікань керівництва та депутатів Львівської обласної ради. Всі добре пам’ятають, як по сьогоднішній день народні обранці не спромоглись розглянути петицію 123 на сайті облради. Більше того, нам відомо як нашвидкоруч профільна (дорожня) комісія подерибанила кошти на свої округи, недавши жодної копійки на багатостраждальну дорогу Стрілки-Мшанець. Нам стало відомо, що 18 червня 2020 року депутати ЛОР збираються на сесію. Тому ми вкотре звертаємось від мешканців 11 населених пунктів з вимогою винести наше питання на порядок денний пленарного засідання та віднайти кошти на початок ремонту дороги Стрілки-Мшанець. Звертаємо вашу увагу, що під час того як ви засідатимете дорога знову буде перекрита. Візьміть до уваги, що незручності, які створюються всім – це і ваша колективна відповідальність. Зараз ми звертаємось до Вас, щоб ви вирішили нашу проблему, бо зовсім скоро у жовтні ви буде звертатись до нас, допомогти втілити ваше бажання.

Опубліковано Василем Грицаком Середа, 17 червня 2020 р.

Як пише  Василь Грицак на сторінці “Голос Прикарпаття” у ФБ, “провели перший день мирної акції з перекриттям траси у Стрілках. Майже 9 місяців тому ми проводили подібну акцію і тоді результатом наших протестів стало розроблення ПКД. Станом на зараз дорожня документація доходить до завершення, але цього недостатньо, бо мали вже розпочати капітальний ремонт. Цього не сталося не лише через департамент дорожнього господарства і Львівську ОДА, але й зі зволікань керівництва та депутатів Львівської обласної ради. Всі добре пам’ятають, як по сьогоднішній день народні обранці не спромоглись розглянути петицію 123 на сайті облради. Більше того, нам відомо як нашвидкоруч профільна (дорожня) комісія подерибанила кошти на свої округи, недавши жодної копійки на багатостраждальну дорогу Стрілки-Мшанець.

Нам стало відомо, що 18 червня 2020 року депутати ЛОР збираються на сесію. Тому ми вкотре звертаємось від мешканців 11 населених пунктів з вимогою винести наше питання на порядок денний пленарного засідання та віднайти кошти на початок ремонту дороги Стрілки-Мшанець. Звертаємо вашу увагу, що під час того як ви засідатимете дорога знову буде перекрита. Візьміть до уваги, що незручності, які створюються всім – це і ваша колективна відповідальність. Зараз ми звертаємось до Вас, щоб ви вирішили нашу проблему, бо зовсім скоро у жовтні ви буде звертатись до нас, допомогти втілити ваше бажання”.

Як повідомлялося, на Львівщині селяни перекрили трасу. Учасники акції протесту вимагають відремонтувати  дорогу, а також зупинити незаконну вирубку лісів. Про це йдеться у коментарі до допису Олександра Лабецького у ФБ.

“Дорога Львів-Самбір-Ужгород в с. Стрілки перекрита! Люди протестують. Пропускають 1 машину кожних 10 хвилин. Проізд можливий тільки маршрутним автобусам, водіям з дітьми, автомобілям швидкої допомоги!”, – повідомив на сторінці спільноти “Турківські новини” Олександр Лабецький.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,