На трасі “Львів-Краковець” встановили 3 камери автоматичної фіксації порушень ПДР

Новини 19 Квітня, 2021 4 972

На автомобільних дорогах державного значення Львівської області розпочали роботи із встановлення комплексів автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху. 

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, фіксувати правопорушення на автошляхах області буде 21 камера.

«На постійній основі на дорогах нашої області уже працюють три камери автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху. Їх ми встановили у листопаді 2020 року, спочатку вони працювали у тестовому режимі. Уже зараз вони фіксують порушення на дорозі М-06 Київ – Чоп у Солонці та Буську. Сподіваємось, що збільшення кількості камер на дорогах буде ще одним кроком, який дозволить зробити їх безпечнішими», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Цього року комплекси автоматичної фіксації порушень ПДР запрацюють, зокрема, ще 10 – на магістралі М-06 Київ – Чоп: у Бродах, Суходолах, Дідилові, Запитові, Нагірному та на кільцевій дорозі Львова поблизу транспортної розв’язки у Солонці – по одній одиниці та у Гамаліївці і Чишках – по дві одиниці.

Одна  камера запрацює у селі Великий Дорошів на автомобільній дорозі М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська.

На автомобільній дорозі М-10 Львів – Краковець порушення правил дорожнього руху фіксуватимуть 3 прилади у населених пунктах Підрясне, Івано-Франкове та Наконечне Перше.

У смт Рудному та у с. Зимній Воді на автотрасі Західний обхід міста Львова встановлять 2 камери. 1 камера з’явиться на дорозі М-11 Львів – Шегині у Бартатові. 2 – на автошляху Н-17 Львів – Радехів – Луцьк в межах населених пунктів Вислобоки та Ременів.

Нагадаємо, що прилади контролю встановлюють на ділянках концентрації ДТП та з підвищеною аварійністю.

Лише за перші кілька годин роботи три камери зафіксували понад 800 порушень ПДР на автомобільних дорогах Львівщини.

Коментарі

Позначки: , ,