На трасі “Львів-Краковець” скутер збив 2-річну дівчинку

Новини 22 Вересня, 2020 133
ДТП. Фото: відкриті джерела.

ДТП. Фото: відкриті джерела.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 21 вересня близько 13.00 на автодорозі «Львів-Краковець» в одному з сіл Яворівського району.

Про це повідомляє ГУ НП у Львівській області, пише “Четверта студія”.

Як попередньо встановили правоохоронці, 50-річний мешканець району, керуючи скутером «Вайпер», скоїв наїзд на 2-річну дівчинку. Внаслідок події дитина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці вкотре нагадують водіям – керуючи транспортними засобами у населених пунктах – будьте особливо обережними та уважними. Не перевищуйте дозволену швидкість руху та не відволікайтесь від керування. Пам’ятайте, на проїзну частину можуть несподівано вибігти діти. Також нагадуємо батькам про необхідність пильнувати своїх дітей, особливо малолітніх і особливо, якщо ви прогулюєтесь неподалік проїзної частини.

 

Коментарі

Позначки: , ,