На трасі Київ – Чоп водій Lexus заживо згорів в салоні позашляховика (ВІДЕО)

Новини 04 Червня, 2020 534

Скриншот відео

На трасі Київ – Чоп внаслідок зіткнення з вантажним автомобілем спалахнув легковик. Водій позашляховика заживо згорів в салоні палаючої авітівки.

Як пише “Четверта студія”, відео з місця події оприлюднено 4 червня на сторінці “ДТП  Київ” у ФБ.

Видео с места аварииЖуткое смертельное ночное #ДТП под Киевом на трассе #Киев – Чоп, в районе КалиновкиВодитель внедорожника #Lexus на высокой скорости врезался в идущую в попутном направлении фуру. зацепившись за прицеп, который протянул разбитый автомобиль ещё несколько сотен метров.Моторный отсёк автомобиля загорелся, огонь перекинулся на прицеп. Водитель фуры успел отцепить тягач и отъехать. когда спасатели #ГСЧС через 10 минут потушили автомобиль и прицеп,от водителя остался лишь обугленный скелет. Фото позже в нашем канале телеграммhttps://t.me/dtpkiev

Опубліковано dtp.kiev.ua Середа, 3 червня 2020 р.

“Жахливе смертельне нічне ДТП під Києвом на трасі  Київ – Чоп, в районі Калинівки. Водій позашляховика Lexus на великій швидкості врізався у вантажівку, яка рухалася у попутньому напрямку. Автомобіль зачепився за причіп, який протягнув розбитий автомобіль ще кілька сотень метрів. Моторний відсік автомобіля загорівся, вогонь перекинувся на причіп. Водій фури встиг відчепити тягач і від’їхати. Коли рятувальники  через 10 хвилин загасили автомобіль і причіп, від водія залишився лише обвуглений скелет”, – зазначається у повідомленні.

 

Серьезное #ДТП с возгоранием произошло на 47 км трассы #Киев-#Чоп#Легковой #автомобиль на полном ходу врезался в заднюю часть #фура и #загорелся. Информация о жертвах и пострадавших неизвестна.

Опубліковано ДТП України Середа, 3 червня 2020 р.

Як зазначається у коментарі до відео, ДТП із займанням автомобіля, сталося на 47 км автотраси Київ – Чоп. Легковик на швидкості в’їхав в задню частину вантажного автомобіля і загорівся.

Наразі, інформація про жертв та постраждалих відсутня.

 

Коментарі

Позначки: , , ,