На території львівського дитсадка заживо згоріла працівниця

Новини 18 Серпня, 2020 1 775

Ілюстрація: westnews.info

Під час спалювання сміття на жінці загорівся одяг, вона не змогла самостійно погасити полум’я та померла від отриманих тілесних ушкоджень

У Львові у дитячому садочку “Веселка”, що на вул. Китайській, згоріла живцем жінка-завгосп.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє westnews.info.

Як зазначається, жінка палила листя на території. Не виключено, що вона виконувала вказівку адміністрації.

Інформацію про загибель людини підтвердили у прес-службі Львівської міської ради.

«Учора в дитячому садочку «Веселка» було виявлено тіло жінки, яка працювала сторожем у цьому ДНЗ. Як повідомила керівниця відділу освіти Сихівського та Личаківського районів Зоряна Хонько, ймовірно стався нещасний випадок, внаслідок необережного поводження з вогнем.

Померла — жінка, 1952 року народження, багато років працювала у дитсадку «Веселка». Обставини події встановлюють», – зазначається у повідомленні ЛМР.

Як повідоммили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, 17 серпня, близько 7.00 у Личаківський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що на території дитячого садка на вулиці Китайській у Львові виявлено обгоріле тіло жінки.

На місці працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та співробітники інших служб поліції Львівщини. Правоохоронці встановили особу загиблої – 68-річної мешканки Львова, яка була працівницею дитсадка. За попередніми даними, під час спалювання сміття на жінці загорівся одяг, проте  вона не змогла самостійно погасити полум’я та померла від отриманих тілесних ушкоджень.

Тіло загиблої скеровано на судово-медичну експертизу.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Правоохоронці  встановлюють всі обставини загибелі жінки. Досудове розслідування триває.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,