На Тернопільщині чоловік отримав умовний термін за продаж порнографічних гральних карт

Новини 29 Березня, 2021 47
У Львові засудили службовця, який привласнив 40 тис грн фінансової установи. Фото: відкриті джерела.

У Бучацькому районі Тернопільської області чоловіка умовно засудили до трьох років за те, що він продав 18 “порнографічних гральних карт” за 70 грн.

Про це йдеться в рішенні Бучацького районного суду від 11 березня, пише Четверта студія з посиланням на Прямий.

Повідомляється, що чоловік визнав свою провину у справі про збут зображень порнографічного характеру й отримав три роки умовного позбавлення волі та оплатив 1307 гривень за мистецтвознавчу експертизу.

У рішенні суду зазначається, що чоловік 11 січня 2011 року “усупереч моральним засадам суспільства” вчинив злочин – “знайшов у шафі з одягом вісімнадцять гральних карт із зображеннями порнографічного характеру”.

Наступного дня чоловік, “реалізуючи свій злочинний намір” і “керуючись корисливим мотивом”, зустрівся зі своїм знайомим у центрі міста й продав йому згадані “порнографічні гральні карти” за 70 гривень.

Злочин кваліфікували за статтею 301 Кримінального кодексу (зберігання та збут зображень порнографічного характеру).

У січні 2020 року чоловік продав знайомому за 50 гривень календар із зображеннями порнографічного характеру й був оштрафований на 850 гривень.

Тому суд, урахувавши ці обставини й визнання провини з боку чоловіка, засудив його до трьох років умовного позбавлення волі, а також зобов’язав його оплатити 1307 грн за мистецтвознавчу експертизу.

Коментарі

Позначки: ,