На Сихові п’яний водій зізнався патрульним, що вживає алкоголь кілька днів поспіль

Новини 07 Грудня, 2020 93

Фото: ППУ

Алкотестер показав 3,81 проміле, що в понад 19 разів перевищує допустиму норму

У Львові сьогодні, 7 грудня, о пів на третю ночі, патрульні зупинили на проспекті Червоної Калини за порушення ПДР водія автомобіля Volkswagen Crafter. 47-річний чоловік мав ознаки сп’яніння, але заперечував, що вживав алкоголь. Алкотестер показав результат — 3,81 проміле, що в понад 19 разів перевищує допустиму норму.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Як зазначається, 47-річний чоловік мав ознаки сп’яніння, але заперечував, що вживав алкоголь. Він погодився пройти перевірку на пристрої Drager. Коли все вже було готове до проходження тесту, зізнався, що кілька днів вживає алкоголь через сімейні обставини.  Алкотестері показав результат — 3,81 проміле, що в понад 19 разів перевищує допустиму норму. Цей чоловік як і решта 19 водіїв отримали протоколи за ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

«Цей чоловік як і решта 19 водіїв отримали протоколи за ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП. 20 нетверезих за добу. Водії, жодні обставини не можуть стати причиною того, що ви сідаєте за кермо в нетверезому стані! Таким вчинком ви лише все ускладните ще більше!»,- зазначається у дописі.

20 нетверезих за добу. Один з водіїв надув майже 4 проміле

Сьогодні, о пів на третю ночі, патрульні зупинили на…

Опубликовано Патрульна поліція Львівської області Понедельник, 7 декабря 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: ,