На Сихові будівельний кран під час роботи впав на супермаркет “Арсен” (ФОТО)

Новини 26 Вересня, 2019 564

Фото: ТСН

Постраждала жінка, яка керувала краном

Вранці 26 вересня у Львові будівельний кран впав на приміщення супермаркету “Арсен”. Подія трапилася близько 09:00 у мікрорайоні Сихів, на проспекті Червоної Калини.

Про це повідомляє ТСН.

У департаменті цивільного захисту ЛОДА, кажуть, що кран впав на кут супермаркету. Там уточнили, що під час робіт вгорі на конструкції перебував крановщик.

Цю інформацію підтвердила й очільниця Сихівської райадміністрації Галина Гладяк. Вона уточнила, що через падіння крана пошкоджені господарські приміщення та склади “Арсену”. Крім того, постраждала жінка, яка керувала краном.

Відомо, що постраждалу затисло в кабіні конструкції. Для її порятунку надзвичайникам потрібна спеціалізована автівка, яку вони вже викликали на місце події.

Фото: ТСН

“Постраждалу водія з крану ще не витягнули. Вона жива. Її затисло, тому викликали спеціалізовану машину, щоб зафіксувати кабіну крана та провести вивільнення постраждалої. Кран упав на складські приміщення “Арсену”, тобто це господарські приміщення, де відбувається підвіз товару. Тому більше ніхто не постраждав”, – розповів заступник голови Сихівської РА Володимир Івасюк.

Станом на зараз надзвичайники вивільнили постраждалу жінку. Її ушпиталили медики, інформації про стан крановщиці немає.

 

Коментарі

Позначки: , , ,