На Стрийщині п‘яний депутат скоїв ДТП: дівчина в реанімації

Новини 02 Липня, 2019 692

Фото: "Цинічний Львів"

У ДТП, яка трапилася 29 червня на Стрийщині, коли 23-річну дівчину переїхала автівка «Мітсубісі L200», винен місцевий депутат, який був настільки п’яний, що ще декілька години не приходив до свідомості.

Про це розповіла сестра потерпілої дівчини Людмила Янко.

 

“Моя сестра сідала в машину до свого хлопця, як раптом водій “Мітсубісі”який був жахливо нетверезий і заснув за кермом, пустив руль і наїхав на неї. Він затягнув дівчину під переднє колесо і далі тягнув за собою. Хлопець моєї сестрички швидко вистрибнув зі своєї автівки та побігаби заглушити мотор того автомобіляЯкби він цього не зробив, то не знати скільки б її ще протягнуло..“, – розповіла Людмила.

Також відомо, що винуватець ДТП – депутат Микола Янюк, він є членом “Аграрної партії”.

Сестра потерпілої розповіла, що минулого року 60-річний зловмисник вже потрапляв у дорожньо-транспортну пригоду в алкогольному сп’янінні, проте тоді його за незрозумілих обставин виправдали.

Дівчина, яку Янюк збив 29 червня, зараз госпіталізована. У неї перелом хребта, лівої руки та численні рани на тілі, – пише “Цинічний Львів”.

  

Фото: “Цинічний Львів”

Як повідомляв відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода трапилася у суботу, 29 червня, о 19.50 на вулиці Шевченка в селищі Дашава. Водій автомобіля «Мітсубісі L200», 60-річний мешканець Стрийського району, скоїв наїзд на пішохода, 23-річну жительку цього ж району. Її із тілесними ушкодженнями госпіталізовано в реанімаційне відділення. Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Коментарі

Позначки: , ,