На Сокальщині до мешканців геріатричного пансіонату завітав Миколай від рятувальників

Новини 19 Грудня, 2018 151

Фото: ДСНС

Мешканців Великомостівського геріатричного пансіонату на Львівщині, напередодні свята Святого Миколая відвідали львівські рятувальники.

Як повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, львівські рятувальники подарували свято мешканцям пансіонату спілкуванням та маленькими подаруночками.

«Свято Миколая – це свято, яке викликає радість у наших серцях і дарує можливість турботи про ближнього. Напередодні цього дня не тільки діти, але й дорослі сподіваються отримати якийсь подаруночок, адже хоч маленький презент приємно отримати кожному. Саме по цій причині львівські рятувальники завітали до людей похилого віку, що проживають у Великомостівському геріатричному пансіонаті Сокальського району», – зазначається у повідомленні.

Як зазначається у повідомленні, літні люди з радістю поспілкувались з психологами Головного Управління ДСНС Львівщини. Розповіли про своє життя, проблеми та турботи. Поділились переживаннями та радостями. Зустріч спонукала на душевні та теплі розмови, а солодкі гостинці скрасили будні та неабияк підняли настрій мешканцям пансіонату.

Фото: ДСНС

«Допомога людям похилого віку полягає не тільки у матеріальній, але й у моральній підтримці. Просте щире спілкування, терпіння, співпереживання є інколи набагато важливіше», – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Позначки: , ,