На Сколівщині під час ДТП загинули четверо людей, ще четверо отримали тілесні ушкодження (ФОТО)

Новини 25 Травня, 2020 326

ДТП. Фото: ГУ НП.

Внаслідок аварії загинули четверо людей, ще четверо отримали тілесні ушкодження.

Як повідомлялось раніше, дорожньо-транспортна пригода сталась 24 травня близько 11.30, на автодорозі «Київ-Чоп», поблизу села Тухолька Сколівського району.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на ГУ НП у Львівській області.

Водій вантажівки «MAN», 50-річний мешканець Тернопільської області, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості та допустив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes-Benz», який рухався по зустрічній смузі.

На місці аварії від отриманих травм загинули 47-річний водій, мешканець Пустомитівського району, та троє пасажирів мікроавтобуса, жителі Закарпатської області, віком 21,51 та 49 років.

Ще четверо пасажирів «Mercedes», мешканці Закарпаття, віком 23, 24, 26 та 69 років, отримали тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги усі були відпущені.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини повідомили водію вантажівки про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) ККУ України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Жителя Тернопільської області затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

 

Коментарі

Позначки: ,