На Самбірщині жінка скоїла наїзд на трьох малолітніх односельців

Новини 15 Січня, 2021 833

Фото: НПУ

Дітей госпіталізовано в медичні заклади

На Львівщині внаслідок наїзду автомобіля постраждало троє дітей.

Як пише “Четверта студія”, у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталася 14 січня у Самбірському районі.

Як повідомляється,  14 січня близько 21:00 год. у с. Конів (Добромильська ТГ, Самбірський район), мешканка с. Конів, керуючи автомобілем “Шкода Фабіа” здійснила наїзд на пішоходів, які рухались по узбіччю неосвітленої дороги.

Внаслідок ДТП три пішоходи, мешканці с. Конів 2006 та 2007 року народження (діти) отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості та були госпіталізовані в медичні заклади Самбірського району.

Обставини події встановлюються.

Як згодом повідомили у ГУ Нацполіції Львівської області, на Старосамбірщині нетверезий водій «Шкоди» скоїв наїзд на неповнолітніх пішоходів. Водій автомобіля «Шкода», 32-річний місцевий мешканець, скоїв наїзд на трьох пішоходів – двох хлопців віком 13 і 14 років та 13-річну дівчинку, мешканців того ж села. Внаслідок наїзду діти отримали тілесні ушкодження. Водій автомобіля з місця події поїхав. На місці ДТП працювали слідчо-оперативна група, екіпажі сектору реагування патрульної поліції та співробітники інших служб Старосамбірського відділення поліції. Правоохоронці оперативно розшукали водія «Шкоди» – він мав ознаки алкогольного сп’яніння, проте від проходження експертизи відмовився. За скоєння дорожньо-транспортної пригоди, залишення місця події та керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння поліцейські склали на водія протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ст.122-4, ст.124 та ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,