На розбитих вулицях Львова ставлять «острівці безпеки» (ВІДЕО)

Новини 01 Грудня, 2020 1 570

Скриншот відео/Львів без заторів

У Львові мешканці нарікають на стан вулиць в районі летовища, зазначаючи, що у місті  «всюди ставлять острівці безпеки», натомість розбиті дороги як були – так і залишаються.

Як пише «Четверта студія», на сторінці спільноти «Львів без заторів», зокрема йдеться про одну із бічних вулиць Любінської.

«Одна з бічних вулиць Любінської, в тій частині де вона простягається до міжнародного аеропорту. Вже кілька років там є кілометр дороги, ями в якому навіть переважають ті, які були на Данила Апостола. Чомусь вирішити проблему з цією ділянкою ніяк не можуть, чи не хочуть. Зате всюди ставлять острівці безпеки. Звісно, їх обов’язково ставити при реконструкції дороги згідно нових норм, і логічно їх використовувати, щоб зменшити травматичність. Але на цій вулиці за кілька десятків метрів вже є перехід з острівцем безпеки, а розбита дорога як була кілька років тому так і залишилась…

Ось і вся інфраструктура яка робиться ціною знищення автомобільної інфраструктури – велосмуги, велодоріжки та острівці (як безпеки, так і Шміда)…, а найгірше, що таке ймовірно триватиме 5 років, якщо депутати не натиснуть на мера.

На цій ділянці логічно його встановити, оскільки немає світлофора, але я про ситуацію в місті в цілому… Місто контрастів…»,- зазначається у дописі Oleh Lvivskyi на сторінці спільноти «Львів без заторів».

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,