На Ротарійському діловому форумі обговорили можливості підтримки стартапів

Новини 30 Жовтня, 2023 107

У рамках форуму відбувся Конкурс інноваційних ідей та стартапів. Понад 20 команд-учасників представили власні ідеї, розробки та новаторські рішення.

Цими днями у Львові проходить щорічний Ротарійський діловий форум, який популяризує інноваційну діяльність, консолідує інтелектуальний потенціал України, сприяє формуванню міжнародної мережі “Бізнес-Інновації-Наука”.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОР.

Захід об’єднав досвідчених бізнесменів і креативних підприємців-початківців. Участь у форумі беруть понад 80 учасників із Києва, Миколаєва, Харкова, Запоріжжя, Дубно, Рівного, Одеси, Чернівців, Черкас, Рахова, Херсону, Ізмаїлу, Луцька, Слов’янська, Вінниці, Ужгороду, Тернополя, Полтави, а також понад 20 підприємців зі Львова та області.

Упродовж двох днів 28-29 жовтня учасники заходу обговорили можливості підтримки стартапів, розвитку культури молодіжного підприємництва, створення комунікаційної платформи для налагодження ефективного діалогу з бізнесом, науковими, освітніми і громадськими колами, владою, а також обговорили як знайти інвестиційні ресурси для фінансування перспективних інноваційних проєктів.

У рамках форуму відбувся Конкурс інноваційних ідей та стартапів. Понад 20 команд-учасників представили власні ідеї, розробки та новаторські рішення.

“Основним нашим завданням є сприяти розвитку мережі контактів із представниками міжнародного бізнесу, щоб вийти на нові ринки, залучити інвестиції, підтримати інновації, вивчити потенціал і знайти партнерів за кордоном”, – зазначив організатор заходу, голова Ділової ради дистрикту 2232 Rotary International Олексій Дегтяренко.

Підтримали захід громадські, благодійні і ветеранські організації, банківські установи, Агенція регіонального розвитку Львівщини, Департамент економічної політики Львівської обласної військової адміністрації та Львівська обласна рада.

Учасників привітав голова постійної комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій Львівської обласної ради Юрій Раделицький.

“Від імені Львівської обласної ради висловлюю вдячність за внесок ротарійців в економічний розвиток Львівщини. Питання, які піднімає форум, є важливими для відновлення і майбутнього розвитку України. Також дякую ротарійцям за підтримку інновацій та молодіжних стартапів”, – зазначив Юрій Раделицький.

Коментарі

Позначки: ,