На Рівненщині покарають любителів розваг із возами на Святвечір (ФОТО)

Новини 15 Січня, 2021 438

«Отак і вбиваються національні традиції», – соцмережі

У Рівненському районі поліцейські склали адмінпротоколи на хуліганів за розваги у Святвечір.

Як пише «Четверта студія», у Нацполіції Рівненської області повідомили, що до поліцейського офіцера Шпанівської територіальної громади звернулася жителька Великого Житина із заявою, що напередодні ввечері невідомі особи забрали з двору гужову підводу. А виявили її сьогодні, 14 січня, зранку на даху місцевої зупинки.

Поліцейські офіцери за кілька годин встановили і хуліганів. Це компанія місцевих жителів, віком від 18 до 20 років. Свій вчинок хлопці пояснюють просто — «традиція». За свої дії перед односельчанкою уже вибачились та повернули воза на те місце, звідки і взяли.

Відносно правопорушників поліцейські склали адміністративні матеріали за вчинення дрібного хуліганства за статтею 173 КУпАП.

Тож за «традицією» за скоєне адмінправопорушення передбачена відповідальність у виді накладення штрафу, громадських або виправних робіт чи адміністративний арешт.

Як зазначається на сторінці спільноти «Зупини Лося» у ФБ, «отак і вбиваються національні традиції».

 

Як повідомлялося, на Рівненщині відзначають Щедрий вечір.

 

Довідково. Великий Житин — село Рівненського району Рівненської області. Село Великий Житин є одним з найбільших сіл Рівненського району. Площа села 184 га. Населення села 1232 особи.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,