На Прикарпатті влада продемонструвала, як надалі “виграватиме” вибори (ВІДЕО)

Новини 05 Квітня, 2021 897
Довибори на Прикарпатт. Фото: Вікна

Довибори на Прикарпатт. Фото: Вікна

Під час проміжних виборів до Верховної Ради на Прикарпатті влада Зеленського продемонструвала, як надалі будуть проходити вибори.

Про це в ефірі “Прямого” заявив політолог Юрій Рубан, пише Четверта студія.

За словами Рубана, до цього в Україні не було випадків, коли силові структури вривалися та брали безпосередню участь у процедурі підрахунку голосів.

“Силова структура, СБУ, була присутня при підрахунку голосів та брала участь у підрахунку голосів. Тобто, по суті, влада підвела результати виборів. Це не вписується в жодні рамки. Оскільки це дуже погана демонстрація прикладу, як надалі будуть проводитися вибори, якщо вони не влаштовують чинну владу”, – наголосив політолог.

Також він висловив переконання, що наразі немає значення реальна підтримка кандидатів.

“Ми повертаємося в часи Януковича та Кучми або, навіть, в часи Сталіна, коли не важливо як голосують, а важливо, хто лічить. Тобто силові структури грали на боці одного з кандидатів. Це зрозуміло. Дається чіткий сигнал, якщо ви не граєте на боці кандидата від “Слуги народу”, вас звільнять. Усім виборчим комісіям дається дуже чіткий сигнал, якщо ви не полічите так, як хоче влада, президент Зеленський та його політична сила, то ви будете мати приниження та скандали у вигляді кандидатських десантів. А, по-друге, якщо ви погано лічите, то полічить СБУ”, – підкреслив Юрій Рубан.

Коментарі

Позначки: