На Прикарпатті освистали нардепа Тищенка (ВІДЕО)

Новини 31 Березня, 2021 1 564

“Брехун!”

Депутати від “Слуги народу” на чолі з нардепом Миколою Тищенком сьогодні, 31 березня, прибули до ОВК № 87, щоб “з’ясувати, чому робота комісії заблокована четверту добу”. Утім, пояснення членів ОВК закінчувалися криками й перебиваннями.

Виступ Тищенка в ОВК супроводжувався криками “Ганьба!” і “Брехун!”, транслювала Громадянська мережа ОПОРА/Івано-Франківськ, пише Четверта студія.

Після безрезультатного візиту, Тищенко пообіцяв, що “перегони відбудуться прозорі, чесні й демократичні” та пішов на вулицю, де тим часом відбувається масштабне протистояння представників Василя Вірастюка й Олександра Шевченка.

“Ми приїхали до народу, як народні депутати. Ми відбудовуємо разом із вами державу. Ми відбудовуємо дороги, ми приймаємо такі закони, які дадуть можливість відчувати себе у своїй країні щасливими”, – каже Тищенко.

Також нардеп запропонував присутнім “гору” їжі. Голодних людей пригощали бутербродами зі шпротами.

Нагадаємо, ОВК № 87 в ніч на 30 березня зупинила свою роботу – відсутній кворум. Тому ЦВК замінила голову та трьох членів скандальної ОВК у Надвірній. Проте ОВК так і не відновила свою роботу.

Як відомо, 11 лютого 2021 року на з’їзді провладної партії “Слуга народу” Вірастюка висунули кандидатом в народні депутати на довибори за 87-м округом Івано-Франківської області.

Центральна виборча комісія станом на 31 березня опрацювала 67,52% протоколів виборчих комісій з одномандатного виборчого округу № 87. За підрахунками ЦВК, Вірастюк є лідером перегонів. На другому місці розташувався представник ВО “Свобода” Руслан Кошулинський – 28,88%. У бізнесмена Олександра Шевченка зараз 28,73%. Різниця між двома останніми кандидатами становить 53 голоси.

Коментарі

Позначки: , ,