На Прикарпатті гірська річка розмила залізничну колію (ВІДЕО)

Новини 25 Червня, 2020 622

Скриншот відео ФБ/Владислав Криклій

Через надзвичайну ситуацію на Прикарпатті Укрзалізниця відмінила курсування кількох приміських поїздів

На Прикарпатті внаслідок сильних злив і повені, пошкоджено залізничну інфраструктуру.

Як пише “Четверта студія”,  відео оприлюднив на своїй сторінці у ФБ міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

“Другу добу працівники транспорту працюють над ліквідацією наслідків повенів у західному регіоні, щоб найшвидше забезпечити рух автошляхами та залізницею. Пошкоджено залізничну інфраструктуру на перегонах Яремче-Микуличин та Микуличин-Ворохта. Було тимчасово зупинено рух приміських поїздів № 6402/6401 Івано-Франківськ-Ворохта-Івано-Франківськ. Роботи з ліквідації наслідків стихії проводить Івано-Франківська дистанція колії”, – повідомив Криклій.

Як повідомляє “Укрзалізниця”, через надзвичайну ситуацію на Прикарпатті Укрзалізниця відмінила курсування 7 приміських поїздів.

У зв’язку з масштабними паводками на Прикарпатті Укрзалізниця тимчасово, до подолання наслідків негоди, відмінила курсування 7 приміських поїздів на окремих напрямках.

Як зазначається, з  25 червня Укрзалізниця відмінила курсування трьох поїздів: Снятин — Коломия, Коломия — Снятин, Ворохта — Івано-Франківськ.

 

Другу добу працівники транспорту працюють над ліквідацією наслідків повенів у західному регіоні, щоб найшвидше забезпечити рух автошляхами та залізницею.Пошкоджено залізничну інфраструктуру на перегонах Яремче-Микуличин та Микуличин-Ворохта. Тому відучора було тимчасово зупинено рух приміських поїздів № 6402/6401 Івано-Франківськ-Ворохта-Івано-Франківськ. Роботи з ліквідації наслідків стихії проводить Івано-Франківська дистанція колії.Наслідки підтоплень на автошляхах ліквідовують Служби доріг разом з підрядниками. Найбільше від повені постраждали дороги Н-09 та Р-24.Роботи не зупиняються ні на хвилину. Ми на зв'язку 24/7.Також Укрпошта через непогоду мала труднощі з доставкою пенсій до окремих районів, але все обов’язково буде традиційно доставлено.Кажуть, що у природи немає поганої погоди, але, як бачите, буває різне. Бережіть себе!

Опубліковано Vladyslav Kryklii Вівторок, 23 червня 2020 р.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,