На посаду керівника Жовківської лікарні претендують п’ять кандидатів

Новини 07 Квітня, 2021 1 602

Сім кандидатів подали свої документи на розгляд конкурсної комісії з визначення директора комунального некомерційного підприємства «Жовківська лікарня». П’ять з них було допущено до участі в конкурсі.

Про це повідомляє “Жовква сьогодні”, пише “Четверта студія”.

Зокрема, участь в конкурсі на заміщення вакантної посади керівника візьмуть: Бакум Орест Ігорович, Крачковський Максим Констянтинович, Кудик Тетяна Валеріївна, Цимбала Володимир Львович та Шульган Ігор Степанович.

Водночас конкурсна комісія не допустила до участі в конкурсі Галуцького Юрія Григоровича та Горбаля Павла Романовича, котрі подали не повний пакет документів.

Зазначимо, Бакум Орест Ігорович є завідувачем поліклінічного відділення КНП «Жовківська лікарня» та проживає у місті Жовква. У 2015 році він балотувався за списком політичної партії «Європейська солідарність» до Жовківської міської ради.

Згідно з декларацією кандидата на посаду директора КНП «Жовківська лікарня» він володіє двома земельними ділянками та будинком у Жовкві, а також земельною ділянкою у селищі Любеля. Своєю чергою його дружині належить земельна ділянка в Любелях, та недобудована квартира у Львові площею 53 кв.м. Подружжя володіє автомобілем Nissan Pathfinder 2014 року виготовлення. У 2020 році Орест Бакум заробив у КНП «Жовківська ЦРЛ» 288 тисяч гривень заробітної платні.

Крачковський Максим Констянтинович займає посаду генерального директора Комунального некомерційного підприємства 8-а міська клінічна лікарня м. Львова з грудня 2020 року. Зокрема 30 листопада 2020 року він подавав декларацію на посаду керівника 8-ї міської лікарні.

Згідно із декларацією кандидата на посаду керівника КНП «Жовківська лікарня» земельна ділянка та будинок в Дублянах, а також частина квартири у Львові площею 77 кв.м і недобудований дачний будинок в Дублянах. Його дружина задекларувала квартиру у Хмельницькому, та дві земельні ділянки у Дублянах. Максим Крачковський володіє двома автомобілями Honda Accord 2017 року виготовлення та Renault Megane 2011 року виготовлення, а його дружина автомобілем Honda CR-V 2015 року виготовлення. На посаді директора у 2020 році Максим Крачковський заробив 77 тисяч гривень. Окрім того подружжя володіє 26 тис. доларів, 23 тис. євро та 360 тисяч гривень заощаджень.

Кудик Тетяна Валеріївна працює завідувачем терапевтичного відділення КНП «Жовківська лікарня». У жовтні 2020 року вона увійшла до складу Ради громадського контролю при Національній службі здоров’я як член громадської організації «Школа успішного медичного менеджера». Згідно з інформацією порталу «Посіпаки-2» Тетяна Кудик була помічником депутата Івано-Франківської обласної ради від політичної партії «Фронт змін» Володимира Хопта.

Згідно декларації кандидата на посаду Тетяні Кудик належать будинок у Жовкві, та дві земельні ділянки у селищі Крута Долина та селищі Козулька. Своєю чергою її чоловік володіє будинком, двома земельними ділянками та двома квартирами у Жовкві. Тетяна Кудик володіє автомобілем Nissan Rogue 2019 року виготовлення, а її чоловік автомобілями Mersedes Vito 2009 року виготовлення та Fiat Scudo 1998 року виготовлення. У 2020 році Тетяна Кудик заробила на своїй посаді 304,5 тисячі гривень, а її чоловік задекларував дохід від підприємницької діяльності 916,8 тисячі гривень, від надання майна в оренду – 72 тисячі гривень, та 25,8 тисячі гривень пенсії. Подружжя задекларувало 19 тисяч доларів, 5 тисяч євро та понад 218 тисяч гривень заощаджень.

Цимбала Володимир Львович, депутат Жовківської міської ради від політичної партії ВО «Самопоміч» та працює лікарем акушером-гінекологом у КНП «Жовківська лікарня». Він обіймає посаду завідувача жіночої консультації.

Згідно із щорічною декларацією за 2020 рік йому належать три земельні ділянки, житловий  будинок, нежитлова будівля та нежитлове приміщення у Жовкві. В свою чергу, його дружина володіє однією земельною ділянкою в Жовкві. Володимир Цимбала володіє двома автомобілями Volkswagen Multivan 2013 року виготовлення та Hyundai Tucson 2008 року. У 2020 році він заробив 78 тисяч гривень працюючи лікарем, а також задекларував подарунок 150 тисяч гривень від своєї дружини та 22 тисячі гривень подаровані батьком. Його Дружина заробила 156,5 тисяч гривень працюючи у Жовківській ЗОШ 1-3 ст №2, 28,9 тисячі гривень заробітної плати від Жовківської міської ради, та 44,7 тисяч гривень доходу від підприємницької діяльності в ТОВ «Мобіжук». Подружжя задекларувало 150 тисяч гривень заощаджень.

Шульган Ігор Степанович був керівником Львівської обласної державної стоматологічної поліклініки, до її ліквідації. Також він є засновником Львівського обласного осередку Асоціації стоматологів України, та був засновником ПП «Стоматологічна клініка 1».

Згідно з декларацією кандидата на посаду йому належить земельна ділянка та дачний будинок у Новому Яричеві, а також земельна ділянка у Жовкві. Водночас його дружина володіє квартирою у Львові площею 219 кв.м., земельною ділянкою у Крехові, а також квартирою площею 55 кв.м. та будинком площею 355 кв.м. у Львові. Ігор Шульган володіє автомобілями HUMMER H3 2006 року виготовлення, Ford Aerostar 1988 року виготовлення, Волга 21 1963 року виготовлення, Land Rover Range Rover 2008 року виготовлення, та мотоциклом Yamaha Drag Star 1997 року виготовлення, а його дружина володіє автомобілем Mercedes-benz GLE 250 2015 року виготовлення. У 2020 році Ігор Шульган отримав 65 тисяч гривень пенсії, разом з тим його дружина отримала 39,7 тисячі гривень пенсії, 915 тисяч гривень доходу від підприємницької діяльності, 4 млн гривень від продажу нерухомого майна та одну тисячу гривень від продажу цінних паперів. Подружжя Шульган зберігає 160 тисяч доларів та 250 тисяч гривень готівкою.

Нагадаємо, 6 квітня відбулось розкриття кандидатур, що виявили бажання взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади.

8 квітня конкурсна комісія визначить переможця, котрого рекомендуватимуть Жовківському міському голові для підписання контракту. Усі засідання комісії супроводжуються онлайн-трансляцією.

Коментарі

Позначки: ,