На посаду керівника Львівського перинатального центру претендують п’ятеро фахівців

Новини 23 Листопада, 2018 122

Фото: "Високий замок"

До конкурсу на заміщення посади генерального директора КЗ ЛОР «Львівський обласний клінічний  перинатальний центр» станом на сьогодні, 23 листопада,  допущено двоє осіб: Ірину Біль та Марію Малачинську. А Володимир Лех, Ігор Потапов і Михайло Степанчак – повинні до вівторка, 27 листопада, включно донести документи, які необхідні для допуску до конкурсу.

Як повідомили у прес-службі Львівської обласної ради, відповідне рішення ухвалила сьогодні, 23 листопада, конкурсна комісія під головуванням заступника голови обласної ради Володимира Гірняка.

«Наступного тижня, у середу по обіді, проводимо громадські слухання, на яких кожен із претендентів презентуватиме своє бачення розвитку закладу. Час повідомлю заздалегідь. Окрім того, наступної п’ятниці – зустріч конкурсантів із трудовим колективом. На все про все, аби визначитись із переможцем, конкурсна комісія має 30 днів. Відлік вже пішов», – сказав Володимир Гірняк.

Також члени комісії погодили, що наступне засідання комісії відбудеться 5 грудня. На цьому засіданні кандидати представлять візію розвитку медзакладу на короткострокову та довгострокову перспективу.

Як відомо, зараз поводиться повторний конкурс, оскільки на попередньому жоден із кандидатів не набрав необхідної кількості голосів членів конкурсної комісії.

«Всі ми зацікавлені в тому, аби цей Львівський перинатальний центр очолила людина, здатна ефективно ним управляти, налагодити роботу так, аби установа стала однією з найкращих. Ми всі до цього докладаємось. Бажаю усім претендентам успіху», – зазначив Володимир Гірняк.

 

Коментарі

Позначки: , ,