На підвищення безпеки автодоріг у містах України виділять 75 млн євро

Новини 10 Липня, 2018 31

Фото ілюстративне. Джерело :0332.ua

Проект буде реалізовано у містах Львів, Одеса, Дніпро, Харків, Київ, Кам’янець-Подільський.

У межах Двадцятого Саміту «Україна – ЄС» між Україною та Європейським інвестиційним банком підписано фінансову угоду у межах проекту «Підвищення безпеки автомобільних доріг в містах України».

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА із посиланням на сторінку у Facebook віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.

«Проектом передбачено впровадження заходів, які спрямовані: на зниження рівня смертності, травматизму на територіях міст, на зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод та зниження рівня тяжкості їх наслідків, на створення безпечних умов пересування для учасників дорожнього руху, на підвищення комфорту пересування містом для пасажирів громадського транспорту, пішоходів, велосипедистів, водіїв, на ліквідацію місць концентрації дорожньо-транспортних пригод та ділянок з підвищеною аварійністю, на усунення системних проблем і прогалин у забезпеченні безпеки дорожнього руху в Україні. Проект буде реалізовано у містах Львів, Одеса, Дніпро, Харків, Київ, Кам’янець-Подільський. Дякую нашим європейським партнерам ЄІБ за підтримку! Реформи NON-STOP!» – зазначив Геннадій Зубко.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,