На першій публічній зустрічі Мальського з громадою ніде яблуку було впасти (ФОТО)

Новини 09 Липня, 2019 226

Зустріч Мальського з громадою, фото: 4studio

Сьогодні, 9 липня, у приміщенні Львівського палацу мистецтв відбулась перша публічна зустріч новопризначеного голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського та громадськості.

Новий очільник області відразу наголосив на тому, що не є великим прихильником зайвої офіційності та нарад, а надає перевагу ефективності:

“Якщо зібрати нараду, то будь-яке питання можна зробити складним”, – сказав Мальський.

Зараз, з його слів, він та його команда буде посилено працювати над тим, аби зменшити бюрократичну складову, зокрема, й для ведення бізнесу на Львівщині.

Попри готовність до діалогу з представниками різних верств Львіщини, Мальський відразу попередив, що надаватиме пріоритет нагальним питанням, які голова ЛОДА тут же окреслив: боротьба з контрабандою, шахтарі, цинковий завод та медичні працівники.

Додамо, що у актовій залі, де відбулась зустріч, був аншлаг, чимало людей слухали Мальського стоячи. Серед присутніх було чимало представників влади та активістів.

Хто ж саме відкликнувся на можливість поспілкуватись з новим головою Львівської ОДА, пропонуємо переглянути у репортажі кореспондента 4studio.

Коментарі

Позначки: , ,