На митниці службовий собака виявив цілу партію контрабанди

Новини 02 Листопада, 2017 71

Фото - прес-служба обласного ГУ ДФС

Тварина “занюхала” в ніші для запасного колеса, під задніми пасажирськими сидіннями, а також в правих та лівих задніх дверях виявила сигарети з фільтром різних торгових марок без акцизних марок України.

Сьогодні вночі у пункті пропуску «Смільниця – Кросценко» працівники митниці викрили спробу контрабанди 327 пачок сигарет. Тютюнові вироби 28-річний мешканець Львівщини заховав у порожнинах автомобіля «VOLKSWAGEN GOLF V». Про це інформує прес-служба обласного ГУ ДФС України.

Під час перетину кордону він обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор». Водій автомобіля сказав митникам,  у нього відсутні будь-які предмети для декларування, оподаткування або які заборонені чи обмежені до вивезення з митної території України.

 

Службовий собака на прізвисько Джанго. Фото – прес-служба обласного ГУ ДФС України

Однак у працівників митниці виникли підозри. Тому перевірити автівку вони вирішили з допомогою службової собаки. Тванина і виявила незаконний сховок. Тому оглядова група в ніші для запасного колеса, під задніми пасажирськими сидіннями, а також в правих та лівих задніх дверях виявила сигарети з фільтром різних торгових марок без акцизних марок України.

Фото – прес-служба обласного ГУ ДФС

За цим фактом, за ознаками порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України, складено протокол. Сигарети вилучено. Їх вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду.

Коментарі

Позначки: , , ,