На міжнародній автотрасі Львівщини постраждав водій на автівку якого впало дерево

Новини 23 Травня, 2018 292

Фото ілюстративне

У Городоцькому районі Львівщини під час буревію дерево впало на автомобіль, який рухався автомобільною трасою міжнародного значення «Львів – Шегині». Внаслідок ДТП постраждав водій іномарки.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, дорожньо-транспортна пригода сталася 22 травня у селі Бартатів.

«До рятувальників надійшло повідомлення, що через  ускладнення погодних умов і сильні пориви вітру, на проїжджу частину впало дерево, яке перешкоджало руху транспорту. Водій автомобіля Chevrolet Epica став очевидцем падіння,  частина дерева впала на дах іномарки, щоб уникнути загрози зіткнення із стовбуром, з’їхав у кювет, внаслідок чого травмувався та пошкодив автомобіль», – зазначається у повідомленні.

Зламане буревієм дерево росло на відстані близько 12 м від проїжджої частини.

Рятувальники розрізали повалене дерево та прибрали його з проїжджої частини.

Як стало відомо, під час дорожньо-транспортної пригоди постраждав 27-річний директор одного із ТзОВ, який кермував автомобілем Chevrolet Epica, житель Городоцького району.

Медики Городоцької районної лікарні, куди був доставлений постраждалий, діагностували в нього черепно-мозкову травму, струс головного мозку та різані рани обличчя.

Коментарі

Позначки: , ,