На місце ДТП приїхали дві “швидкі”, якими керували п‘яні водії (ВІДЕО)

Новини 14 Листопада, 2018 172

Скриншот відео

Облдержадміністрація терміново збирає нараду з даного приводу

У Миколаєві вночі 14 листопада поліція виявила одразу двох водіїв швидкої допомоги, які приїхали за викликом на ДТП у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє «Укрінформ».

Відео інциденту розміщено на сторінці Police control в Youtube.

«Я посварився з дружиною, отож і випив перед роботою», – сказав один із водіїв, у крові котрого виявлено 1,9 проміле алкоголю.

Другий водій, у якого алкотестер виявив 0,64 проміле алкоголю, що втричі перевищує допустиму норму, ніяк не пояснив свого вчинку.

Обидві швидкі приїхали на місце ДТП і надавали допомогу постраждалим, у тому числі і в транспортуванні до лікарні. Патрульна поліція, яка супроводжувала карету швидкої, помітила неадекватні дії водія швидкої по дорозі і вирішила перевірити його на стан сп’яніння. А оскільки обидві швидкі виїхали з однієї бази, то перевірили і другого водія.

Подія вже набула широкого резонансу, облдержадміністрація терміново збирає нараду з даного приводу.

Як повідомили в прес-службі Нацполіції Миколаївської області, водії притягнуті до адміністративної відповідальності. Кримінальних проваджень відносно вказаних осіб немає.

Як згодом повідомив УНІАН, у Миколаєві звільнили водіїв двох «швидких», які приїхали на виклик п`яними.

У Миколаєві в ніч з 13 на 14 листопада водії двох автомобілів швидкої медичної допомоги, які прибули на місце ДТП, перебували у стані алкогольного сп`яніння.

Про це сьогодні під час наради заявив заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації з гуманітарних питань Євген Шевченко.

За його словами, зазначених водіїв вже звільнено із займаних посад. Крім того, керівництву Миколаївського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф, у веденні якого перебуває станція швидкої допомоги, буде оголошено догану.

«По-перше, ці люди (водії – ред) звільнені. По-друге, головлікар однозначно отримає догану з цього приводу, а керівництву обласного управління охорони здоров`я – останнє попередження», – сказав Шевченко.

Відео: Police control в Youtube

 

Коментарі

Позначки: , , , ,