На медицину з бюджету розвитку ЛМР виділили близько 300 млн грн (ВІДЕО)

Новини 19 Травня, 2021 125

На медицину з бюджету розвитку ЛМР виділили близько 300 млн грн

З міського бюджету Львова на 2021 рік виділили близько 300 млн грн. Ця сума не є остаточною, оскільки депутати на засіданнях час від часу ще збільшують її.

Про це під час етеру “Народного толк-шоу” повідомив голова медичної депутатської комісії ЛМР Валерій Веремчук, пише Четверта студія з посиланням на прес-службу “Народної Самооборони Львівщини.

“Цього року на медицину з міського бюджету виділили безпрецедентну суму – близько 300 млн. Раніше було страшно потрапити до лікарні, бо від одного її вигляду можна було захворіти. Але ковід та пандемія змусили звернути увагу і зрозуміти, що питання медицини – це питання безпеки”, – сказав він у етері.

Також депутат зазначив, що зміни в медицині на місцях таки відбуваються, оскільки багато волонтерських груп допомагають лікарням.

“Сьогодні наше завдання – створити умови, щоб в медзакладах лікарі мали всі інструменти, аби лікувати людей. І це можливо. Волонтерська група “Народна Самооборона”, яку я очолюю, минулого року лише в одну із лікарень завезла 500 ліжок. Загалом тільки за рік нам вдалося поставити в лікарні 47 фур з найнеобхіднішим. І це без копійки з бюджету! Тому разом ми змінюємо ситуацію, і ці результати помітні”, – додав Веремчук.

Коментарі

Позначки: ,