На Личаківському кладовищі відбулася молитва за загиблими воїнами (ФОТО)

Новини 29 Листопада, 2020 521

Фото: Нацгвардія

Родини загиблих в АТО/ООС спільно молились на Личаківському цвинтарі.

Про це повідомляє Західне територіальне управління Національної гвардії України, пише “Четверта студія”.

Молитва не лише зцілює, а і єднає. У цьому переконаний капелан 2 Галицької бригади та священнослужитель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла УГКЦ отець Андрій Сіданич. Саме тому кожної останньої суботи місяця на полі почесних поховань Личаківського цвинтаря, збираються родини, друзі та близькі новітніх героїв України, які загинули боронячи рідну землю починаючи з 2014 року.

Така традиція існує вже п’ять років. За цей час, на жаль, родин, які сюди приходять, лише побільшало. Отець Андрій переконаний, що ця спільна молитва не лише допомагає справитись з болем, а і єднає родини.

«Після молитви ми маємо нагоду поспілкуватись, обмінятись новинами, проблемами, чи просто порадіти один за одного, якщо є привід, – розповідає Андрій Сіданич. – Ця молитва гарний привід просто зібратись усім разом, це підтримка один одного. Спочатку ми молимось тут, на полі почесних поховань, пізніше йдемо для молитви до могил Героїв України генерал-майора Сергія Кульчицького та полковника Андрія Соколенко. Їх близькі люди теж завжди приходять молитись. Якщо до нас захочуть доєднатись й інші львів’яни, аби віддати шану нашим загиблим – ми будемо лише раді. Тому чекаємо кожну останню суботу місяця об 11 годині ранку на полі почесних поховань».

Коментарі

Позначки: ,