На Львівській залізниці масово порушують правила безпеки: затримано більше тисячі людей

Новини 15 Вересня, 2019 866

Фото: "Укрзалізниця"

На Львівській залізниці впродовж 8 місяців 2019 року затримано та оштрафовано понад 1300 порушників правил безпеки.

Про це повідомляє «Магістраль».

Як зазначається, впродовж 8 місяців на території регіональної філії «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця» стрільці воєнізованої охорони затримали за порушення правил безпечної поведінки на залізничних об’єктах 1323 особи. До адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 109 «Порушення правил з охорони порядку і безпеки руху на залізничному транспорті» КУпАП притягнуто 1303 порушника, яких оштрафовано на загальну суму 44,5 тис. грн.

За результатами аналізу, проведеного фахівцями Львівського регіонального відділу контролю за умовами праці та промисловою безпекою Департаменту охорони праці та промислової безпеки АТ «Укрзалізниця», найчастіше порушення, що стають причиною травмування громадян, стосуються ходіння коліями та переходу залізничних колій у невстановлених місцях (майже 70 % від загальної кількості).

«Зважаючи на це, Львівська магістраль вкотре наголошує, що залізниця — це зона підвищеної небезпеки, а не місце для прогулянок чи розваг, і закликає громадян бути уважними та обережними, неухильно дотримуватися правил безпеки на об’єктах інфраструктури: перонах, платформах, переходах та переїздах, поблизу колій чи безпосередньо в поїздах», – зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося,  13.09.2019 швидкий потяг номер 35, сполученням Львів — Краків — Вроцлав збив людину насмерть.

 

Коментарі

Позначки: , ,