На Львівщині звільнили скандального чиновника, який балотувався від Тимошенко

Новини 14 Липня, 2023 20 127

Орест Цап

“Елітна нерухомість біля Львова, житло у Львові, дорогі автомобілі. Важко уявити, що під час майже усього трудового шляху, будучи державним службовцем і трішки посадовою особою органу місцевого самоврядування, людина та його рідні можуть собі таке дозволити”, – пише Вольський

На Львівщині звільнили скандального чиновника, який балотувався від ВО “Батьківщина” до Львівської обласної ради.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Жовківської громади Олег Вольський, пише Четверта студія.

“Звільнив начальника відділу містобудування та архітектури Цапа Ореста. Таким людям не місце в нашій команді. Коли беремо працівників на працю для громади, усіх попереджаємо про вимоги щодо належного виконання своїх посадових обов’язків та доброчесність. Напевно пан Орест вважав, що його це не стосується.

Десятки скарг, зауважень (письмових та усних), виступів на засіданнях сесій і виконкомів від представників організацій учасників бойових дій, фізичних/юридичних осіб та компаній-розробників містобудівної документації щодо незадовільної роботи начальника відділу – такий результат роботи.

2 роки обманював мене і моїх заступників щодо виконання покладених на нього завдань, відповідно до посадової інструкції та положення про відділ”, – повідомив Олег Вольський.

Він додав: “Обманював також і голів сусідніх громад – Куликівської та Добросинсько-Магерівської щодо виконання угоди про співробітництво територіальних громад в сфері містобудування та архітектури. Апогеєм «діянь» Ореста Цапа став конфлікт з керівництвом Львівської районної військової адміністрації щодо передачі документів, які він зберігав в себе (не зрозуміло на яких підставах) ще з часів, коли працював у Жовківській РДА.

Коли по багатьом фактам ми почали службове розслідування щодо начальника відділу, він «зліг» на лікарняне аж на цілих 103 дні. Хоча, майже щодня гуляв вулицями міста Лева та його торговими центрами. Кілька разів навіть приїздив в час лікарняного до Жовкви (не в міську раду звісно, а в своїх приватних інтересах), при цьому проходивши «лікування» у Львівських медичних закладах.

Великим здивуванням для всіх є і життя «на широку ногу» колишнього працівника РДА та міської ради. Елітна нерухомість біля Львова, житло у Львові, дорогі автомобілі. Важко уявити, що під час майже усього трудового шляху, будучи державним службовцем і трішки посадовою особою органу місцевого самоврядування, людина та його рідні можуть собі таке дозволити”, – пише Вольський.

Він також просить правоохоронні органи звернути на це увагу, особливо: Національне агентство з питань запобігання корупції – НАЗК, Поліція Львівської області, Управління СБ України у Львівській області, Львівська обласна прокуратура.

“Молодець, потріпав нервів той «пан» всім ….”, – коментує заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Іван Собко.

Нагадаємо, Орест Цап балотувався до Львівської обласної ради від ВО “Батьківщина”.

Коментарі

Позначки: , , , ,