На Львівщині звільнили директорку садка, яка крала їжу в дітей

Новини 13 Грудня, 2017 118

Ілюстративне фото

Днями на роботу у садок “Калинонька” м. Стебник, після 5 місяців перерви, вийшла завідувачка, яку раніше спіймали на вивезенні продуктів з виховного закладу

Жінку на місці роботи застали представники комісії відділу освіти Дрогобицької міськради. Про це повідомило“Твоє радіо”, – пише 032.ua

До садочку прийшло і чимало батьків, щоб не допустити повернення опальної керівниці на посаду. Працівниця ДНЗ відмовилась надати пояснення і запросила адвоката зі Львова.

Разом із тим, місцеві освітяни, зважаючи на грубе порушення посадових обов’язків, розрахували директорку фінансово і вручили їй трудову книжку.

Нагадаємо, у липні цього року, у Стебнику батьки спіймали на гарячому працівників садочка, що вивозили продукти з виховного закладу. Батьки прийшли забирати дітей, та помітили, як вихователі виносили продукти та пакували їх в автомобіль брата завідувачки дитсадка. Коли вони почали витягувати з автівки крадені речі, водій почав втікати, а комірниця зачинилася в приміщенні з ящиком, який не встигла загрузити в машину. Місцеві мешканці запевняли, що директорка садка славилась такими витівками.

Коментарі

Позначки: , , ,