На Львівщині зростає смертність від коронавірусу, – епідеміолог

Новини 06 Березня, 2021 75

Ілюстрація: ЛОЛЦ

Ріст випадків в області продовжує набирати темп і має більшу швидкість, ніж під час попереднього спалаху у листопаді 2020 року, – ЛОЛЦ

Упродовж першого тижня весни у Львівській області погіршилась епідеміологічна ситуація із коронавірусною інфекцію. Кількість смертей зросла до 60 осіб, таким чином перевищивши тижневі кількості відзвітованих смертельних випадків з кінця січня 2021 року. Ріст випадків в області продовжує набирати темп і має більшу швидкість, ніж під час попереднього спалаху у листопаді 2020 року.

Як пише «Четверта студія»,про це повідомляється на сторінці Львівського обласного лабораторного центру у ФБ.

«Тенденції невтішні. Потрібна максимальна мобілізація свідомості щодо дотримання всіх необхідних рекомендацій. Маска є необхідною. С.оціальна дистанція є необхідною. Вихідні варто провести дома. Контактні з хворими повинні залишитися дома», – зазначила  керівник Львівського обласного лабораторного центру Наталія Іванченко-Тімко.

Як інформує ЛОЛЦ, щодо аналізу ситуації щодо COVID-19 на Львівщині станом на 5 березня 2021 року.

Упродовж першого тижня весни у Львівській області погіршилась епідеміологічна ситуація із коронавірусною інфекцію. Кількість смертей зросла до 60 осіб, таким чином перевищивши тижневі кількості відзвітованих смертельних випадків з кінця січня 2021 року.

Ріст випадків в області продовжує набирати темп і має більшу швидкість, ніж під час попереднього спалаху у листопаді 2020 року.

За останній тиждень виявленість сягла в середньому 500 випадків в день, при найвищому значення 27 лютого у майже 700 випадків. Варто зазначити, що на піку виявленості у листопаді середня кількість випадків за тиждень сягала 700 в день.

Також частка активних випадків почала зростати (синя частина графіку нижче), як і частка смертності. Так, за останній тиждень одужало майже 300 осіб, а було підтверджено нових випадків майже 500.

 

Тенденції невтішні. Потрібна максимальна мобілізація свідомості щодо дотримання всіх необхідних рекомендацій. Маска є…

Опубликовано Nataliya Ivanchenko Timko Пятница, 5 марта 2021 г.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,