На Львівщині зникла школярка

Новини 11 Червня, 2018 240

Фото ілюстративне

На Львівщині рятувальники і поліція встановлюють місце знаходження неповнолітньої дівчини.

Як повідомили у Головному управлінні ДСНС у Львівській області,  10 червня о 22:45, до Служби порятунку надійшло повідомлення, що в селі Страшевичі Старосамбірського району, близько 16:00, пішла з дому та не повернулась 14-річна дівчина.

«Для пошуку зниклої були залучені рятувальників, працівники поліції, кінолог з собакою, місцеве населення. О 01:40 11 червня, пошукові роботи завершено – дитину не знайдено. Вранці 11 червня пошуки продовжені із залученням пошукової групи  спеціального центру швидкого реагування ДСНС України та пошукової собаки», – зазначається у повідомленні.

Як інформує спільнота «Варта1»,  «розшукується безвісти зникла Янів Вероніка Володимирівна, 08.12.2004 р.н., жителька с. Страшевичі, яка 10 червня вийшла з дому та по даний час не повернулася. Прикмети: Вік на вигляд 13 років, ріст 140 см., худорлявої тілобудови, волосся русяве, довге, очі сірого кольору. Вийшла з дому без одежі, гола».

Фото ГУ Нацполіції у Львівські області

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, яка б допомогла встановити місцеперебування дівчини, просять зателефонувати на оперативний номер 102.

 

Коментарі

Позначки: ,