На Львівщині знову натрапили на застарілі боєприпаси

Новини 03 Серпня, 2022 42

2 серпня о 12:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в с. Гута Червоноградського району під час збирання грибів в лісі виявлено предмет ззовні схожий на 76 мм артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ДСНС Львівщини.

Цього ж дня о 13:54 надійшло повідомлення, що поблизу сел. Магерів Львівського району під час прогулянки в лісі, на відстані 600 м від житлових будинків та 400 м від дороги місцевого значення виявлено 4 предмети ззовні схожі на артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни.

За фактами виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявки до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та їх знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях.
У разі виявлення боєприпасів або предметів, за зовнішніми ознаками схожих на боєприпаси, необхідно негайно повідомити про знахідку Службу порятунку за номером “101”.

Коментарі

Позначки: