На Львівщині знайшли пошматоване тваринами тіло чоловіка, якого розшукували з листопада минулого року (ФОТО)

Новини 01 Березня, 2021 37 240

Фото: Золочів.нет

Тіло 62-річного жителя села Гологірки виявили 28 лютого поблизу хутора

На Золочівщині знайшли тіло чоловіка, який безвісти зник у листопаді 2020 року.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Золочів.нет», як повідомлялося раніше, 27 лютого 2021 року на лінію 102 поступило повідомлення від місцевих жителів одного з хуторів села Гологори, Золочівського району (Львівської області) про те, що собаками жителя цього ж хутора було притягнуто до домогосподарств людську ногу. За вказаним повідомленням на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Силами поліції, нацгвардійців та місцевих мешканців проводилися пошуки тіла.

Як  повідомив заступник начальника слідчого відділу Золочівського відділу поліції, майор Юрій Яворський, 28 лютого тіло було виявлено близько хутора Лісові у Гологорах. За попередніми даними, це тіло чоловіка, котрий був у розшуку. Проводиться експертиза.

Як повідомлялося, розшукується зниклий безвісти Ганець Михайло Михайлович, 30.04.1958 р. н., житель с. Гологірки, Золочівського району.

Був одягнутий: в сорочку темно-синього кольору в клітинку, светр темного кольору, джинси темно-сині, чорні чоботи, кашкет темного кольору, блузка камуфляжна синього кольору.

Вийшов з дому 23.11.20 біля 17.00 год.

Як повідомлялося, на Львівщині собака приніс у село людську ногу. 27 лютого, жителі одного з хуторів села Гологори, Золочівського району (Львівської області) повідомили поліцію, що собаками жителя цього ж хутора було притягнуто до домогосподарств людську ногу. Слідчий Золочівського відділу поліції ГУ НП у Львівській області Микола Яремчук, повідомив, що нога має певні пошкодження і була передана на експертизу. Ймовірно, вказана частина тіла може належати раніше зниклому безвісти місцевому мешканцю, проте, слідчі не виключають, що нога може бути й іншої невстановленої особи.

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,